top of page

VINTAGE- OCH RETROMARKNAD, BILAR OCH MUSIK

8e Juni 2024

Förutom alla de fina bilarna bjuder Nostalgifestivalen också på vad som förmodligen är en av Europas största och mest välorganiserade vintage- och retromarknader.

 

Säljare med exklusivt och nostalgibetonat utbud är fördelade på en yta som mäter tretusen kvadratmeter inomhus och ännu större yta utomhus. Tonerna från rockabilly, country och blues-artister hörs från olika platser inne på området och atmosfären är minst sagt unik.

Den som vill kan ta sig en karuselltur i det äkta femtiotalstivolit. Intrycken från de många olika utställningarna som alla har genuint nostalgitema lever kvar länge och bidrar starkt till att ett besök på Nostalgifestivalen i Vårgårda är en absolut nödvändighet för alla med intresse för finbilar, unika saker från förr och bra musik. Det faktum att det dessutom finns en tempererad pool inne på området gör Nostalgifestivalen till en familjevänlig tillställning långt utöver det vanliga. Folk i alla åldrar trivs här.

JOHN BUCKLEY
BOKA DIN SÄLJPLATS
Do you have stuff to sell?

Har du fina vintage- & retroprylar att sälja? Boka då plats på vår marknad som är en av de största i Europa i sitt slag. Låt oss veta vad du har att erbjuda och anmäl ert intresse nedan:

Want to sell vintage- and retro stuff at our market? It's the biggest of its kind in Europe. Let us know what you have to offer and we'll get back to you and we'll let you know if there's available space

Meddelandet togs emot.

BILDER FRÅN TIDIGARE ÅRS MARKNAD

bottom of page